25 april 2019

Kijksluiter via Inforium voor apotheekhoudende huisarts

Inforium heeft een speciale licentie van Kijksluiter voor de apotheekhoudende huisarts. Daarmee combineert u Kijksluiter met andere betrouwbare medische informatie van o.a. Thuisarts.nl, Inhalatorgebruik.nl en Apotheek.nl en verstuurt u de informatie snel, veilig en eenvoudig per e-mail naar uw patiënten.

Met Inforium verstuurt u nu ook Kijksluiter naar uw patiënt. De patiënt ontvangt een bericht in zijn of haar mailbox met daarin de geneesmiddelspecifieke link. Aan elk bericht dat u verstuurt, voegt Inforium automatisch uw logo en contactinformatie toe.

Altijd toegankelijk

Bij Inforium hoeft de patiënt niet eerst in te loggen of een code in te voeren, waardoor een Kijksluiter zeer laagdrempelig bekeken kan worden en met naasten gedeeld kan worden. Inforium is een webdienst. Dit betekent dat u geen software hoeft te installeren maar direct Kijksluiters en andere medische informatie kunt versturen.

Eén platform voor alle informatie

Inforium biedt de apotheekhoudende huisarts in dezelfde omgeving veel meer medisch betrouwbare informatie, van o.a. Apotheek.nl, Thuisarts.nl, Hartstichting, Longfonds en Diabetesfonds. Het is ook mogelijk eigen digitale folders en informatie toe te voegen. Dat is alle benodigde informatie om de patiënt op een veilige, digitale wijze goed te informeren in één omgeving.

Abonnement

Heeft u nog geen licentie voor Kijksluiter, dan kunnen wij dit ook voor u regelen.

Demonstratie en meer informatie

Bekijk onze demonstratie blader door de rubrieken met informatie. Wilt u meer hierover weten? Stuur ons dan een e-mail of bel met 036-744 04 96 en vraag naar Bert Dalmolen.

Deel dit bericht: