25 april 2023

Inforium Predictive Support: dé oplossing voor data-driven intelligente patiëntenvoorlichting

Bent u een zorgverlener die zijn patiënten beter en gerichter wilt voorlichten? Dan is Inforium Predictive Support dé oplossing voor u! Met deze nieuwe tool worden zorgverleners geholpen om op basis van gedragsdata betrouwbare informatie aan hun patiënten te verstrekken. Dit bespaart u tijd en zorgt ervoor dat u minder hoeft te zoeken naar de juiste informatie.

Doordat Inforium van consultatiebureaus, huisartspraktijken en apotheken tot academische ziekenhuizen gebruikt wordt zijn meer dan 2 miljoen anonieme gedragsdata van zorgverleners verzameld. Op basis hiervan wordt er aanbevolen welke informatie u het beste aan uw patiënt kunt verstrekken. Dit helpt niet alleen ervaren zorgverleners, maar ook startende of waarnemende collega’s. Zij krijgen voorgesteld wat hun ervaren collega’s gebruiken en kunnen zo hun eigen keuzes maken. Elke keuze draagt bij aan de verbetering van de zorgdata en helpt de volgende zorgverlener en daarmee de patiënt. Het beste van alles? Het is volledig automatisch en gratis toegevoegd aan uw Inforium systeem.

De betrouwbaarheid van de informatie wordt gegarandeerd doordat deze uit de eigen organisatie of uit de database van de Stichting Betrouwbare Bron komt, met tienduizenden zorgbrede items, uitsluitend van geaccrediteerde, niet-commerciële bronnen. Zoals Thuisarts.nl, Apotheek.nl, Kanker.nl, Hartstichting, wetenschappelijke en patiëntenverenigingen, Voedingscentrum en overheid. De zorgverlener heeft altijd het laatste woord en kan dus een eigen keuze uit de opties maken passend bij de situatie.

Maar dat is niet alles! Er zitten nog veel meer mogelijkheden in de pijplijn. Zo komt er organisatie en zorglijnen overstijgende predictie, uitgebreide en intelligente mogelijkheden voor analyse, feedback en evaluatie. Verder in ontwikkeling is o.a. automatische gekoppelde en gecodeerde (SNOMED/ICD-10/ICPC) predictieselectie uit elektronische patiëntendossiers van jeugdgezondheidszorg tot medisch specialist en koppeling met zorgverlenersinformatie zoals richtlijnen, (transmurale) afspraken en kennissystemen. En natuurlijk de API voor patiëntenportaal, PGO en gezondheidsapps.

Met Inforium is een intelligent zorgbreed patiëntenvoorlichting ecosysteem gecreëerd waarbij zorgverleners, zorgorganisaties en patiënten samen kunnen werken aan de verbetering van zorginformatie. Inforium is makkelijk koppelbaar door 4 levels van integratie. En niet te vergeten: in de gebruiksvoorwaarden van Inforium staat dat content gemaakt binnen Inforium beschikbaar wordt voor de gemeenschap. Samenwerken en elkaar helpen is dus het uitgangspunt van Inforium.

Wilt u meer weten over Inforium en Predictive Support? Bekijk dan onze demo film, volg ons nieuws, meld u aan voor de nieuwsbrief of LinkedIn groep. Of stuur een e-mail naar info@inforium.nl voor meer informatie. Met Inforium zet u de eerste stap naar data-driven, intelligente patiëntenvoorlichting!

 

Deel dit bericht: