25 april 2019

Inforium tekent Health Deal I-JGZ met minister De Jonge, TNO, NCJ en GGD-GHOR

Op 24 april 2019 tekende Inforium als partner in de nieuwe HealthDeal I-JGZ om de jeugdzorg te ondersteunen met innovatieve technieken, online en offline. Inforium is gevraagd om te participeren vanwege de laagdrempelige manier waarop zorgverleners met Inforium cliënten kunnen voorzien van informatie op maat.

De HealthDeal I-JGZ is een privaat-publieke samenwerkingsovereenkomst geïnitieerd door de overheid om zorgvernieuwing in de jeugdgezondheidszorg te stimuleren. De laagdrempelige online patiëntcommunicatie van Inforium sluit hierbij goed aan.

Laagdrempelig en voor iedereen

Met Inforium kunnen zorgverleners hun cliënten kunnen voorzien van informatie op maat van betrouwbare informatiepartners als Stichting Opvoeden, Voedingscentrum en RIVM. Inforium is makkelijk in gebruik voor bijna alle mensen, mede door de mogelijkheid om video’s en apps bij mensen te brengen. In het Project CHIP JGZ-Nederland wordt dit inmiddels in verschillende pilot-omgevingen ingezet.

Ook preventieve informatie

In de komende jaren hoopt Inforium hiermee naast in de curatieve sector ook in de preventieve sector ouders en kinderen te helpen bij de uitdagende taak van opvoeden en groeien.

Lees meer over de Health Deal- I-JGZ.

Deel dit bericht: