Menu

Mailing Kijksluiter ontvangen voor Apotheekhoudende Huisarts?

De speciale Inforium licentie voor de apotheekhoudende huisarts combineert Kijksluiter met andere betrouwbare medische informatie van o.a. Thuisarts.nl, Inhalatorgebruik.nl en Apotheek.nl

U kunt met Inforium snel, veilig en eenvoudig een Kijksluiter naar uw patiënt versturen. De patiënt ontvangt een bericht in de privé e-mailbox met daarin de geneesmiddel-specifieke link. Aan elk bericht dat u verstuurt worden automatisch uw logo en contactinformatie toegevoegd.

Bij Inforium hoeft de patiënt niet eerst in te loggen of een code in te voeren, waardoor een Kijksluiter zeer laagdrempelig bekeken, en met naasten gedeeld, kan worden.

Inforium is een web-dienst. Dit betekent dat u geen software hoeft te installeren maar direct kunt beginnen met het versturen van Kijksluiters. Of andere medische informatie!

Inforium biedt de apotheekhoudende huisarts in dezelfde omgeving veel meer medisch betrouwbare informatie, van o.a. Apotheek.nl, Thuisarts.nl, Hartstichting, Longfonds en Diabetesfonds met daarnaast de mogelijkheid eigen digitale folders en informatie toe te voegen. U heeft daarmee alle benodigde informatie om de patiënt op een veilige, digitale wijze goed te informeren in één omgeving.

Kijk eens op deze demosite:

https://inforium.nl/balie-demoHUIS

Klik op een rubriek links, en rechts verschijnen de Inforiums (pakketjes informatie). Omdat een rubriek soms veel informatie bevat raden wij u aan gebruik te maken van de zoekregel linksboven in het baliescherm. Type een (deel van) term in en druk op Enter. U ziet direct alle relevant informatie. Heeft u een rubriek geselecteerd, bijvoorbeeld van Thuisarts.nl, dan is die rubriek blauw en zoekt u alleen binnen die rubriek. U kunt ook binnen alle rubrieken zoeken, door vooraf geen rubriek te selecteren.

De kosten voor een abonnement op deze dienst, inclusief het gebruik van Kijksluiter, kost € 14,50 per maand, per (deel van een) normpraktijk. [*]

Wilt u meer weten?

Stuur dan even een berichtje naar info@inforium.nl of bel naar 036 744 04 96 en vraag naar Bert Dalmolen.

[*] We gaan ervan uit dat u al een Kijksluiter licentie heeft aangeschaft. Is dat niet het geval, dan kunnen wij dat ook voor u regelen.

Prijzen zijn excl. BTW.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.