Menu

Inforium tekent Health Deal I-JGZ met minister De Jonge, TNO, NCJ en GGD-GHOR

Inforium tekent Health Deal I-JGZ met minister De Jonge, TNO, NCJ en GGD-GHOR

Op 24 april tekende Inforium als partner in de nieuwe HealthDeal I-JGZ, een privaat-publieke samenwerkingsovereenkomst geïnitieerd door de overheid om zorgvernieuwing in de jeugdgezondheidszorg te stimuleren. De Health-deal I-JGZ heeft als doel in de jeugdgezondheidszorg  met innovatieve technieken ondersteuning op maat te geven: Online en offline.
Inforium is gevraagd om te participeren vanwege de laagdrempelige manier waarop Inforium zorgverleners cliënten kunnen voorzien van informatie op maat van betrouwbare informatiepartners als Stichting Opvoeden, Voedingscentrum en RIVM. Inforium kan ook gebruikt worden bij de meerderheid van de bevolking, mede door de mogelijkheid om ook video’s en apps bij mensen te brengen. In het Project CHIP JGZ-Nederland wordt dit inmiddels in verschillende pilot omgevingen ingezet.
In de komende jaren hoopt Inforium hiermee naast in de curatieve sector ook in de preventieve sector ouders en kinderen te helpen begeleiden bij de uitdagende taak van opvoeden en groeien.
Klik hier voor meer informatie omtrent de Health Deal- I-JGZ
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.