Menu

Filosofie

Filosofie - Werking - Effect

Beter met Inforium

Patiënten en cliënten die goed geïnformeerd zijn, krijgen meer grip op en meer begrip voor hun situatie en behandeling. Beter geïnformeerde mensen, maken ook betere keuzes en gaan beter om met hun behandeling. Inforium helpt om de noodzakelijke kennis op een veilige, niet privacygevoelige manier over te dragen.
Wij vinden dat je mensen beter vooraf goed kunt informeren, dan ze achteraf beter te maken.

Zorg is mensenwerk

Inforium helpt de zorg beter te maken. We geven patiënten en cliënten betrouwbare en haalbare digitale informatie die is geselecteerd door de zorgverlener. Hierdoor verbetert de communicatie tussen beide partijen. Voor de zorgverlener betekent dit een efficiëntere manier van werken

De gebruiker kan de informatie bovendien nogmaals lezen of bekijken en delen met mensen uit zijn of haar omgeving. Dat zorgt er onder andere voor dat het gesprek met de zorgverlener beter beklijft en dat ook in een volgende stap in het zorgproces beter met deze patiënt/cliënt te praten valt. Maar er zijn nog meer voordelen, waaronder hogere therapietrouw, minder onzekerheid (door ‘internetdokters’) en minder vragen achteraf.

Inforium is voor iedereen

Iedereen kan werken met Inforium, niet alleen degenen die handig zijn met de computer. Inforium ziet er namelijk niet alleen eenvoudig uit, het ís ook eenvoudig. Zowel het versturen als ontvangen van informatie is een fluitje van een cent.
Alle gecompliceerde functionaliteiten hebben we al tijdens de ontwikkelfase laten sneuvelen. Iets makkelijks moeilijk maken kan iedereen, wij proberen juist het moeilijke zo eenvoudig mogelijk te maken door zo dicht mogelijk bij de basis, de mens, te blijven. Ons succes is het concrete resultaat en het gemak voor de gebruikers, niet het hoge gadgetgehalte.

Inforium is een zorgverbeterbedrijf. Wij staan voor betere zorg, betere patiënten, betere cliënten, betere burgers en betere professionals. Benieuwd of we u of uw organisatie ook beter kunnen maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op